(Od)rešena? By B? Nemogoče.

V zadnjem blogu sem omenila grožnjo, s katero je L nekaj opletala nedolgo nazaj – obetal se mi je izziv velerazežnosti. Obračun glasbenih gigantov in šopirjenje s karseda izvirnimi youtube linki, ampak je že tako, da kdor prvi pride, prvi melje. In kdor se navsezadnje opogumi, spomni prvi, kdor prvi najde čas (ali pa se mu preprosto prvemu zmeša), da pač prvi nalogo.

Nikar se ne kremži, L 🙂 Boš videla, da je tudi moja naloga zabavna. Lahko si boš dala duška in se po mili volji norčevala iz sebe, svojih bližnjih ali daljnih, iz mene, sveta, življenja, smrti, pisanja, domačih nalog in še česa. Poleg tega pa sem v godljo zadnjič spravila še ubogo A in jo izzvala z izzivom, ki je bil namenjen meni, zato je edino prav, da prevzamem iniciativo in te odrešim muk. Ne verjameš? Dvomiš? 

Hja, šment 😛 Si torej pripravljena na svojo naslednjo veliko nalogo? Si? Pa ti, A? Ker velja tudi zate!

Svoj povprečen dan predstavi z gifi in NASLOVI komadov. (Mmg, gifi delujejo najbolj psihotično in bodo za povprečen dan ravno pravšnji, se mi zdi 😀 Poleg tega jih nikoli ne uporabljamo v naših blogih, ni res? No, čas je, da to popravimo!)

Če pomisliš, da zgodaj vstajamo, je kakšnih sedem gifov s komentarji skoraj spodnja meja ustvarjalnosti, se mi zdi. Sicer pa, kar se mene tiče:

Moj današnji dan pa bi bil približno takšen:

Ponedeljek je. Pa ne katerikoli ponedeljek, ampak ponedeljek po počitnicah. Sladek, kratek teden dolce far niente se zaključuje s številnimi oblikami krutosti – jutranji sestanek, na katerega sem med dolce far ninente pozabila in ga uspela zato malo zamuditi, sedem ur pouka s približno sedemdesetimi dušami, podaljšek in sestanek ob petih. Vmes pa nič domov. Kako je enim lepo …

                                         

Pot v službo. Fast car. Po omejitvah, itak 😀

                                         

Učiteljska. Prej ali slej se moraš tega naučiti, verjetno. Jaz se še nisem, ker je naivnost moja najznačilnejša lastnost. Počasno učenje pa tudi 🙂

Pa še ena klišejska. Brez te ni glasbene misli na šolo.

Hungry. God, give me food.

Po celodnevnem delu mora biti vsak sestanek malo tak. Razen blpride sestanek, se ve 🙂

Pot domov. Fast car. Omejitve? Hja …

Ooooo ja. Doma. In naenkrat se ti zdi svet bolj na All you need is love. In čim manj domačih nalog, se razume 😀

Bo šlo, punci? Ne pozabita na gife! In ne zdaj mrzlično, kontrol-frikišno razmišljat, kakšen je tvoj povprečni dan, L!