(Od)rešena? O, ja. Vsaj do naslednjič.

Ker sem čisto zabluzila z izzivom, ki se mi je sicer zdel neskončno zabaven, vsaj ena od vaju (no, ti, A, po tisti moji objavi zadnjič verjetno tudi) pa ve, da je na mojem seznamu zabavnih reči skoraj preveč tveganih in potencialno nesramnih, sem si prav oddahnila, ko je B dala novo pobudo. Malo drugačno. In predvsem bolj premišljeno. Če se gremo opis in oris običajnega dne, sem jaz definitivno strokovnjakinja. Ker bolj običajnega ni. In to je, priznam, naravnost strašljivo. Pa gremo.

Slabo prespani noči (če je bila spet preklemanska luna, ne vem, ker se mi ne ljubi preveriti:), ki ni imela nobene zveze s tem:

http://giphy.com/gifs/sleep-rc6a09RmlO156

sledi zgooodnje jutro, ki bi ga človek najraje prespal. Jaz ga seveda nisem. In kot vsakič, je prvo, nujno opravilo, takoj po jutranjem obisku kopalnice, tole:

Sarah Schmidt GIFs - Find & Share on GIPHY

In še dobro, da se držim ustaljenega. Ker je takoj zatem zmanjkalo elektrike in če jaz ne dobim jutranje kave, lahko nastane cel hudič. V smislu tega, recimo:)

Lucille Ball GIFs - Find & Share on GIPHY

Ker je danes pust, se je rutina vsaj malo zasukala in rezultat je bil približno tak:

In tak (v miniaturni različici, se ve:):

http://giphy.com/gifs/ninjas-NhT7AbxIJDUlO

Ta zadnji prav lepo prikaže tudi t.i. AFTER podobo našega bivališča in ker spadam med tiste srečnice, ki večinoma delajo kar doma, se potem, ko poljubim mladiče v slovo, z vsem srcem posvetim temu:

Skeleton GIFs - Find & Share on GIPHY

Za tiste, ki mi zdaj zavidate, ker mi ni treba vsak dan hiteti v službo, NIKAR. Ker pridejo jutra (5 krat na teden, približno), ko bi najraje zaprla vrata za sabo in se vrnila, kaj pa vem … enkrat pač.

No, potem sledi delo, tisto za denar. Računalnik. Telefon. Pa spet računalnik. Kak blog vmes. In obvezna korespodenca z B. In si rečem, okej, not that bad after all. Razen če je res peklenski dan. Potem rabim to:

Prekmalu napoči čas, ko je treba po otroke. Ki ju že malo pogrešam. Običajno in če gre vse po sreči, podkrepljena še z eno kofeinsko dozo, šibam. Če mi je usoda naklonjena, gremo domov tako:

Happy GIFs - Find & Share on GIPHY

Ali pa tako:

Wtf GIFs - Find & Share on GIPHY

No, če sem prav preštela, imam sedem gifov. Pa smo komaj iz šole. V manj kot petih minutah je stanje v hiši tako, kot pred odhodom zjutraj. Kosilo, popoldanska malica ali pa pač quick bite, odvisno za koga. Malo ven, če gre. In naloga. Ja, tu se običajno zatakne in stvar se obrne v This used to be a fanhouse:

A dneva še kar ni konec. In moje stanje: MOMMY NEEDS A DRINK!

Hja, še sreča, da slabo prenašam alkohol:)

Ko končno pade večer in je vse v pižamah ter pripravljeno na spanje:

Reactions GIFs - Find & Share on GIPHY

Aaaah, another day gone by. And I’m still standing:)

Good night y’all!