ČUDežNI DEČEK

10. 10. 2019 je izšla nova knjiga, (mladinski) roman z naslovom ČUDežNI DEČEK. Zgodba o sedemnajstletnem Svitu, izgubljenem med družinskimi težavami, uporništvom brez razloga in izjemnimi potenciali.

Svit, dijaku četrtega letnika, zaradi družinske situacije vse težje krmari skozi življenje. Srečamo ga v trenutku, ki se zdi na nek način odločilen – po novem prekršku ga doleti ultimat in ne preostane mu drugega, kot da ga sprejme. Povsem proti njegovim pričakovanjem pa ga ne čaka samo učenje in popravljanje starih napak, temveč predvsem dekle, ki se ga dotakne in v njem prebudi željo po drugačnem življenju. Ravno ko se zdi, da je Tinkara priložnost, ki jo je Svit potreboval, in se bo njegova pot ustalila, se zgodi nepričakovan preobrat in v njegovo življenje se prikradejo čudni strahovi, nerazumljivo izginotje in nadvse pronicljiv kriminalist.

Ob izidu je bila knjiga kratko predstavljena v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, popoldan pa je doživela še premierno predstavitev v Vinoteki Maribor Vodni stolp.