Works / Dela

SERVA ME je prva knjiga v seriji MONSTRUM – v zgodbi o pošasti, ki si želi samo rešitve. In ljubezni.

Leta 1959 se je v življenje dveh mladeničev zarila skrivnost, s katero se je zdelo nemogoče živeti.
Devetintrideset let kasneje zamolčano zagrozi z razkritjem.

Trodnevna konferenca oddelka za angleško književnost, ki jo skupaj s skupino sošolcev pod okriljem starega profesorja Frodmanna prireja Eva, prinese v njeno življenje veliko več kot nekaj organizacijskih in akademskih izzivov. Ko se je končno že sprijaznila s tem, da bo njen sostanovalec Tim ostal njena skrita želja za zmeraj, se začnejo stvari med njima spreminjati in prav lahko bi bila srečnejša kot kadarkoli, če se ne bi na konferenci pojavil še nekdo.
Nekdo, ki ni prišel zaradi nje, vendar je pripravljen zaradi nje ostati.
Nekdo, ki je prišel prositi za pomoč.
Nekdo, ki je iskal rešitev in našel … pogubo.

 

Midva je izvirna predelava znane pravljice Hansa Christiana Andersena, ki nosi naslov Stanovitni kositrni vojak. Je lirična pripoved o čisti, nedolžni ljubezni, ki kljub številnim preprekam najde svojo pot do večnosti.

 

 

 


sKRIVnosti so roman, ki sega preko meja posamezne zgodbe. Gre za hibrid. Fuzijo zgodb, ki jih bralci že poznajo.

Ravno prav nezadovoljna in čisto majčkeno izgubljena Dora spozna moškega, za katerega je pripravljena svoje življenje v hipu pustiti za seboj. A naj je njuna ljubezen še tako močna, se kmalu začnejo težave.
Samotarski in zadržani Max skrbno skriva vse, kar bi ji utegnilo izdati karkoli o njegovi preteklosti, vendar mu za seboj ni uspelo zakriti vseh sledi in najde ga prav tisti, ki si to najmanj zasluži. Tisti, ki je povzročil že veliko gorja.
Skrivnosti se začnejo razkrivati in kopičiti, Max in Dora pa se znajdeta na preizkušnji, ki je ni mogel nihče pričakovati.
Česa je kriv Max Fault? Kaj bo, ko bodo njegove skrivnosti razkrite? In kaj bo, ko bodo razkrite tudi tiste, o katerih ni vedel ničesar?

 

NEzaSLIŠaNO. Zgodba, ki je nastala na podlagi kratke zgodbe z naslovom Purpose in se razrastla v roman, ki ga z izvirno zgodbo veže le še nekaj imen.

Lynn Break je poročena z najvplivnejšim mestnim veljakom, ki jo iz dneva v dan huje duši s svojo posesivnostjo in nepredvidljivimi izpadi. Sumničavost se spreminja v sovraštvo, ljubezen v očitke, moževo podjetje s pomenljivim imenom BreakTheLimit v grožnjo, Lynnino življenje pa v željo po uporu in svobodi.
Jutro po mučno bahavem večeru, ki se je končal s številnimi ugibanji in dvomi, Lynn v parku spozna Garetha, ki jo ne tako zelo počasi povsem prevzame in njeno življenje pretrese bolj, kot karkoli, kar je doslej doživela.
Utrujena od neštetih prepirov in očitkov ter nesrečna zaradi odločitve, ki se je že davno izkazala kot napačna, se kljub strahu povsem prepusti želji po moškem, ki ga je komaj spoznala.
A strah, ki jo prevzema, ni nič v primerjavi s tistim, ki jo še čaka. Še preden se zave, se znajde v vrtincu skrivnosti in laži, v središču policijske preiskave in na vrhu hudo strašljivega seznama. 

 

Zgodba o Margot in Ulfu je romatična pravljica, moderna, izvirna priredba Rdeče kapice, ki prinaša nov pogled na že znane motive.

Je zgodba o dekletu, ki si je upalo obleči rdeči plašč, ko se je svet zavijal v sivino.
Je pravljica o fantu, ki je znal postati moški, in o ljubezni, ki je dišala po krvi.
Je Rdeča kapica, kot je še niste spoznali.

 

Konec je četrta knjiga in pretresljivo srečen konec serije BREZmejNO.

Popolnost in propad čakata.
Nič ni določeno.
Nič ni jasno.
In nihče ni varen.

 

 

Zlom je tretja knjiga vznemirljive serije BREZmejNO in boleč preobrat v Milinem življenju.

Vsi čakajo na Adamovo vrnitev. Mila. Alex. Klan. Potem pa se hrepenenju, strahu in slabi vesti pridruži še nerazložljiva grožnja, ki ne more napovedovati nič dobrega.
Kdo je komu nevaren?
Kdo komu preblizu?
In kdo je tisti, ki je vsega kriv?
Bliža se čas obračuna. Čas je za Zlom.

 

Kaos je druga knjiga vznemirljive serije Brezmejno in pričakovano nepričakovano nadaljevanje Milinega življenja.

Obdana z Adamovo brezmejno ljubeznijo, se Mila na vso moč upira občutku, da se bo njuna krhka, nežna sreča kmalu raztreščila na drobne koščke. V želji začeti na novo si prizadeva pustiti za seboj strahove in dvome, ki so ju zaznamovali.
Vendar za seboj ne more pustiti vsega. Vseh.
In prehitro se stvari obrnejo.
Strahovi oživijo in Milino življenje spremenijo v kaos.
Adamove skrivnosti, Red in Bruno se prepletejo v kalejdoskopsko podobo čiste groze, ki Milo potisne na rob.
Prežeta s strahom, ki megli razum, začne delati eno napako za drugo, ne da bi se zavedala, da bo njene napake nekdo moral plačati. Prej ali slej.

 

Sla je prva knjiga vznemirljive serije Brezmejno in srhljiv, a neskončno privlačen uvod v Milino življenje.

Za njuno ljubezen je Mila pripravljena žrtvovati vse. Vse, razen resnice.
Adam je za Milo pripravljen narediti vse. Vse bi ji dal. Vse, razen resnice.
Lahko brezmejna privlačnost odtehta nerazložljive skrivnosti, brezumen strah in tiho, prežečo nevarnost?
Lahko divja, neobrzdana sla izravna to, kar je ljubezni spodletelo?
Je mogoče ljubiti nekoga, ki ga je nemogoče spoznati?